Medveščak ponovno bez pobjede u gostima, u Nižnjekamsku domaćin slavio nakon penala

Medveščak Neftehimik

Medveščak NeftehimikNakon reprezentativne pauze hokejaši Medveščaka osvojenim bodom, odnosno porazom poslije izvođenja penala, otvorili su novu rusku turneju, kod Neftehimika u Nižnjekamsku. Protiv istog suparnika Medvjedi su u Ledenoj dvorani Doma sportova slavili 6:0, no, izgleda kako se ova ruska momčad u posljednje vrijeme konsolidirala te je pokazala kako je na svom ledu puno ozbiljniji suparnik.

Medveščak i dalje ima problema s utakmicama na gostovanjima pa tako niti ova nije bila iznimka, jer samo su iz Ukrajine, protiv Donbasa, odnijeli pobjedu u regularnom vremenu.

U izjednačenoj prvoj trećini domaćin je ipak osigurao prednosti, pošto je Jan Kolar uspio svladati Dekanicha, za kojeg se trener French odlučio ispred Brusta, najboljeg vratara KHL-a u listopadu.

Međutim, Medvjedi su odlično otvorili drugu dionicu igre, iskoristili su igrača više na ledu, a Bill Thomas poentirao je na dodavanje Katica. Iako su domaći igrači ponovno nadmudrili obranu Medveščaka samo tri minute kasnije, u 31. minuti na 2:2 je poravnao Cheechoo. Do kraja je ostalo puno vremena, ali niti jedna ekipa nije uspjela više pronaći put do mreže suparnika pa se krenulo u produžetak. Ostalo je 2:2 i nakon dodatnih pet minuta, a više znanja i sreće imali su igrači Neftehimika, koji su pogotkom Petra Koukala na kraju slavili. (Foto: medvescak.com)

KHL:
NEFTEHIMIK NIŽNJEKAMSK – KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0 – 1:0)

KHL MEDVEŠČAK: Dekanich, Vasiljević, Popovic, Linglet, Thomas, Švarny, Walker, Murray, Cheechoo, Vesce, G. Koren, Ryan, Murley, Martinović, Kane, Jessiman, Foster, Bjorkstrand, Carle, Ellison, Katic.

ISKLJUČENJA: Neftehimik 6, Medveščak 4
UDARCI NA GOL: Neftehimik 29, Medveščak 35

STRIJELCI:
1:0 NEF Kolar (9)
1:1 MED Thomas (Katic, 21) PP1
2:1 NEF Tolpeko (Osala, Romanov, 24)
2:2 MED Jessiman (Cheechoo, Ryan, 31)
3:2 NEF Koukal (65) PS

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar