Metropolis Ice Fever na Trgu Krešimira Čosića uoči Medveščakove KHL sezone, na video zidu i nogometna utakmica Hrvatske i Srbije

KHL

KHLPovodom premijerne Medveščakove sezone u ruskoj KHL ligi na trgu Krešimira Ćosića će se od 4. do 13. rujna 2013. održati velika Metropolis Ice Fever manifestacija. PAN Metropolis Ice Fever organiziran je kako bi se svim ljubiteljima hokeja na ledu u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj omogućilo da budu dio velikog spektakla koji donosi povijesni Medveščakov nastup u drugoj najjačoj hokejskoj ligi svijeta.

Službeni program PAN Metropolis Ice Fevera započet će u srijedu 4. rujna u 19  sati svečanim predstavljanjem Medveščakove momčadi za KHL sezonu 2013./2014. Nakon predstavljanja igrača i stručnog stožera, organizatori su za sve posjetitelje pripremili bogati zabavni program koji će trajati do 23 sata. Za dobru atmosferu bit će zaduženi poznati televizijske i radio voditelji, vrhunski DJ-I s prepoznatljivom glazbom koja se sluša na Medveščakovim hokejskim utakmicama, a sve posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara koje će biti organizirane u suradnji s Medveščakovim partnerima.

Nastavak PAN Metropolis Ice Fevera predviđen je za 6. rujna od 14 sati, kada će početi službeno ‘zagrijavanje’ za povijesni nastup Medveščaka u KHL ligi i utakmicu protiv moskovskog CSKA. Organizatori su za sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznica za prvu Medveščakovu utakmicu organizirali veliki video zid na kojem će se uživo od 17.30 sati prenositi utakmica, ali i sva popratna događanja koja će obilježiti prvu utakmicu zagrebačkih Medvjeda u KHL ligi. Nakon Medveščakove utakmice, posjetitelji i građani imat će mogućnost uživo pratiti i FIFA kvalifikacijsku, nogometnu utakmicu između Srbije i Hrvatske što će sigurno biti velika poslastica za sve zaljubljenike u sport.

Nakon utakmice protiv moskovskog CSKA, svi oni koji neće uspjeti doći do svoje ulaznice za preostale tri Medveščakove utakmice u ovom ciklusu imat će priliku uživo putem video zida pratiti utakmice zagrebačkih Medvjeda i biti mali dio ovog hokejskog spektakla. Tako će se u nedjelju 8. rujna od 17.30 sati prenositi utakmica Medveščaka i Dynama iz Rige, u utorak 10. rujna od 19.30 sati utakmica Medveščaka i Leva iz Praga dok će se 13. rujna od 19.30 sati održati posljednji, četvrti live prijenos između Medveščaka i Slovana iz Bratislave.

PAN Metropolis Ice Fever će uz četiri live prijenos hokejaških i jedan prijenos nogometne utakmice sigurno biti mjesto vrhunske zabave, besplatan ulaz te brojna iznenađenja najbolja su pozivnica da budete dio velike ledene groznice koja trese Zagreb uoči premijerne Medveščakove sezone u ruskoj KHL ligi.

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar