Nakon četverosatne drame u Ledenoj Medvjedi ipak na korak od ispadanja: Moramo igrati na pobjedu od prve minute!

KHL Medveščak

Hokejaši Medveščaka poraženi su na svom ledu od Linza 3:4, u produžetku, pa su gosti iz Austrije prije novog današnjeg okršaja na korak od prolaska u polufinala EBEL-a.

Bila je to dramatična utakmica koja trajala preko četiri sata, a može se podijeliti u dva dijela. U drugoj trećini je zbog oštećenja leda pauza trajala preko 40 minuta i tek nakon nje su Medvjedi proigrali. Prvi dio bio je za zaborav, D’Aversa, DaSilva i Lebler tresli su mrežu neraspoloženog Carra…

Nakon pauze Medveščak je brzinski stigao do smanjenja rezultatskog zaostatka, golovima Koskirante i Tikkanena, dok je Schiestel nešto malo više od minute prije kraja zabio za izjednačenje.

Ipak, poslije dvije minute dodatnog vremena Hofer zabija za pobjedu Black Wingsa.

“Utakmicu moramo igrati tako da ju pobijedimo, ali od prve minute, a to večeras nije bilo tako. Dečki su odlično reagirali i poravnali rezultat, ali to nije bilo dovoljno. Nemamo više izbora, sad moramo pobijediti, a to znači odlično igrati od samoga početka, odmah stvoriti prednost i zadržati je,” poručio je trener Medveščaka Bradley.

Šesti susret na rasporedu je u utorak od 19.15 sati, ponovno u Ledenoj dvorani Doma sportova, dok će se eventualna sedma utakmica igrati u petak u Linzu. (Foto: KHL Medveščak)

Hokej ZIMSKI SPORTOVI