Okupljanje rukometne reprezentacije 28. listopada; Goluža: “Turnir u Oslu bit će jedan od najjačih na kojima je Hrvatska dosad igrala”

Hrvatska rukometna reprezentacija

Hrvatska rukometna reprezentacijaHrvatska muška rukometna reprezentacija okupit će se krajem ovog mjeseca, točnije 28. listopada, kako bi zaigrala na pripremnom turniru za nadolazeće Europsko prvenstvo koje je na rasporedu u siječnju iduće godine. Turnir se održava u norveškom Oslu, a osim domaćina te Hrvatske, na njemu će nastupi još i rukometne velesile, Danska i Francuska.

Konačan popis kandidata još uvijek nije poznat, no, izbornik Slavko Goluža je najavio: “Turnir u Oslu bit će jedan od najjačih turnira na kojima je Hrvatska dosad igrala. Norvežani su nas iznenadili u Hrvatskoj, to je momčad koja igra čvrstu obranu, dosta trče i neugodan su protivnik. O Danskoj i Francuskoj ne treba puno govoriti, znamo o kakvim je reprezentacijama riječ,” prenosi HRS.

Kratke dvodnevne pripreme za turnir rukometna selekcija odradit će u Karlovcu: “Dva dana u Karlovcu uoči odlaska na turnir iskoristit ćemo za ‘uštimavanje’ ekipe, jer moram reći da ima dosta naših igrača koji u svojim klubovima igraju svih 60 minuta, primjerice Vori i Duvnjak, što mi se baš i ne sviđa. Neki igrači dosta potrošeni i sigurno da im treba malo odmora, ali ima i igrača koji igraju puno manje nego što bi trebali, tako da, što se toga tiče nismo u pravom balansu.”

Hrvatska prvog dana studenog igra protiv Norveške, drugi protivnik je Danska, dok će 3. studenog u okršaj s Francuzima: “Izbalansirat ćemo ekipu i vratiti momčad u sustav koji mi igramo i u Oslu odigrati najbolje što znamo.”

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar