Paket 24 Premijer liga: Uvjereni smo da će ova suradnja trajati i dulje od tri godine

Paket 24, HRS

Kao uvertira novoj sezoni muške rukometne lige, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac i predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo trogodišnji sponzorski ugovor koji je definirano kako će se najviši rang klupskog natjecanja iduće tri godine zvati Paket 24 Premijer liga.

HRS je ove godine klubove oslobodio plaćanja članirane i kotizacija, a pobrinuo se da pronađe generalnog sponzora…

“Izuzetno nam je drago da je Hrvatska pošta kao jedna od naših najvećih i najboljih kompanija prepoznala snagu, ugled, moć, ali i potrebu Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatskog rukometa te postala naš sponzor. Mi smo već dvije godine u potrazi za sponzorom lige, jer smo kao što znate najprije obećali klubovima, a ove sezone to i napravili i oslobodili ih kotizacija i članarina. Dolazak Hrvatske pošte kao sponzora Premijer lige, odnosno od danas Paket 24 Premijer lige, sjajno se uklapa u našu želju da ligu u kojoj su ponikli praktički svi velikani hrvatskog rukometa podignemo na još jednu razinu više,” istaknuo je Grahovac.

“Dopustite najprije da pojasnim što znači Paket 24. To je naša nova usluga, kojoj je prethodio HP ekspres, koji ćemo službeno predstaviti u ponedjeljak. Poštanske vrijednosti poput povjerenja, izvrsnosti, jako lijepo se isprepliću s vrijednostima koje nose rukomet i hrvatski rukometaši. Te vrijednosti omogućavaju uspjeh kako tvrtkama, tako i sportašima. Hrvatski rukomet već godinama pokazuje svoju izvrsnost i bilježi sjajne rezultate. To činimo i mi u Hrvatskoj pošti. Zato smo i prihvatili ovu suradnju, uvjereni da će ona trajati i duže od tri godine, i da je ovo, da parafraziram jednu čuvenu izreku ‘početak jednog divnog prijateljstva’, dodao je Čulo.

Svečanost su uveličali predstavnici svih 12 premijerligaških klubova.

Paket 24 Premijer liga počinje u petak susretom Varaždina 1930 i Bjelovara, a nastavlja u subotu ostalim susretima. U izravnom televizijskom prijenosu biti će derbi Dubrava – Sesvete. Bilo je lijepo vidjeti i čuti predstavnike svih klubova kako su se pripremili za početak natjecanja i njihova očekivanja. Ako je dopušteno suditi po njihovim reakcijama čeka nas izuzetno zanimljiva sezona.

(Foto: HRS)

RUKOMET