Pilepić: Osjeti se kako je zagrebačka publika na našoj strani, očekujem da će tako biti i u Domu sportova

Cedevitas, Foto Marin Sušić

U zagrebačkom Domu sportova u utorak od 20 sati igra se treća utakmica finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u košarci.

Cibona protiv Cedevite vodi 2-0, ali dalek je put do trofeja, jer će na kraju slaviti ekipa koja prva dođe do četiri pobjede.

“Ovo je lijepa prednost, ali to apsolutno ništa ne znači. Cedevita je i dalje veliki favorit u ovoj seriji. Pogotovo jer iduće dvije utakmice igraju u svojoj dvorani,” najavio je trener Vukova Ivan Velić.

“Nećemo se obazirati na njih, nastojat ćemo biti na tragu ove prve dvije utakmice i da jednostavno gledamo prvenstveno sebe. Ako se ukaže šansa za još neko iznenađenje, pokušat ćemo ju zgrabiti. Ponavljam, Cedevita je favorit, imaju izuzetno jak tim i od svojih igrača tražim da i dalje imaju fokus. Imamo odličnu atmosferu nakon ovog vodstva i nadam se kako ćemo i u Domu sportova pružiti još jednu dobru partiju,” dodao je Velić.

Rimac: Treba sada pokazati karakter i odgovoriti Ciboni!

Jedan od junaka prošlog slavlja Cibone bio je i Fran Pilepić, bivši igrač Cedevite: ”Mislim da možemo biti jako zadovoljni s odrađenim poslom u prve dvije utakmice. Obranili smo domaći teren i prezentirali zaista jednu kvalitetnu košarku.”

“Očekujemo reakciju Cedevite i njihovu kvalitetniju i bolju igru, al mislim da smo nadomak tome da ostvarimo još jedan povoljan rezultat. Osjeti se kako je zagrebačka publika na našoj strani, očekujem da će tako biti i u Domu sportova. Treba nam ta podrška s tribina,” zaključio je Pilepić.

(Foto: KK Cedevita, Marin Sušić)

KOŠARKA