Podravka Vegeta porazom u Norveškoj zaključila Ligu prvakinja: Nakon pauze se pripremamo za nastavak prvenstva i EHF Kup

vipers-kristiansand-saracevic

Rukometašice Podravka Vegete poražene su u šestom kolu DELO EHF Lige prvakinja na gostovanju u norveškom Kristiansandu kod ekipe Vipers s 34:28.

Trener Saračević iskoristio je ovu utakmicu, koja nije imala rezultatsku važnost za plasman u skupini, da priliku pruži i nekim igračicama iz drugog plana, a nije mogao računati na Debelić i Milosavljević.

Na kraju, Tsakalou je postigla sedam pogodaka, a Gjeorgjijevska i Stanko su dodale svaka po pet.

Podravka Vegeta nastavlja svoj europski put u Kupu EHF-a, dok Vipers uz Metz i FTC prolazi u idući krug Lige prvakinja.

“Čestitam curama na dobroj i čvrstoj utakmici. Ponovno smo upali u svoju tradicionalnu ‘crnu rupu’ u prvom poluvremenu, a ostatak utakmice bio je na našim krajnjim mogućnostima s ovakvom krnjom ekipom. Idemo dalje, sad je pauza, a nakon nje se pripremamo za nastavak domaćeg prvenstva i EHF Kup,” poručio je trener Saračević.

Elena Gjeorgjijevska je nakon utakmice dodala: “Stigli smo ovamo bez pritiska, no nadale smo se i pokušale pobijediti. Trudile smo se igrati da se ne osjeti da nam nedostaju dvije važne igračice, no nije išlo.”
PODRAVKA VEGETA: Risović 6, Ećimović 6; Turk 4, Karlovčan, Popović, Jandrašić, Milošević 1, Džono 2, Mugoša 3, Franušić 1, Stanko 5, Gjorgjijevska 5, Tsakalou 7. Trener: Zlatko Saračević.
Foto: Terje Refsnes/ Vipers Kristiansand

RUKOMET