Podržite rukometaše u kolicima na ‘Turniru nacija’ u Sutinskim vrelima: Nadamo se zlatu!

Kazimir Ilijaš

Nakon prošlogodišnjeg srebra s “Turnira nacija“ u Portugalu, Hrvatska je domaćin najboljim europskim reprezentacijama u rukometu u kolicima za osobe s invaliditetom. U subotu i nedjelju u Sutinskim vrelima u Podsusedu, uz Hrvatsku, na Turniru nacija igrat će reprezentacije Mađarske, Rumunjske, Portugala, Nizozemske i Slovenije.

Hrvatska je smještena u skupini A, a natjecanje je otvorila pobjedom nad Rumunjskom: “Naša očekivanja su kao i kod svakog sportaša što bolji rezultat. Nadam se da ćemo ući u finale koje svi željno očekujemo jer smo prije godinu dana igrali finale protiv Portugala, koje smo nažalost izgubili. Nadam se da ćemo sada osvojiti zlato,” poručio je kapetan reprezentacije Ante Štimac te posebno istaknuo:

“Htio bih se zahvaliti u osobno ime i u ime reprezentacije rukometa u kolicima Zagrebačkom rukometnom savezu, Hrvatskom rukometnom savezu i svim ljudima koji sudjeluju u organizaciji i koji su pomogli da ovo bude jedna velika manifestacija i jedan veliki turnir koji će se pamtiti. Mi ćemo napraviti sve da to opravdamo sa što boljim rezultatom. Hvala još jednom i vidimo se u Sutinskim vrelima!”

TURNIR NACIJA 2019

wheels-on-fire

PARAOLIMPIJCI