[PRIJENOS UŽIVO] Hrvatska i Brazil u novom finalu Svjetskog prvenstva!

CRO BHC

Nakon osam pobjeda u Kazanju, Hrvatska će u finalu muškog Svjetskog prvenstva u Kazanju igrati protiv četverostrukih svjetskih prvaka Brazila! U polufinalu je Hrvatska bila bolja od Mađarske 2-0, dok su Brazilci bili bolji od Švedske.

Hrvatska je u drugoj fazi već jednom svladala Mađarsku, kao i Španjolsku i Vijetnam. U četvrtfinalu je svladana Danska nakon raspucavanja, a Mađarsku su izabranici Mladena Paradžika pobijedili 26:18 i 28:22.

Od samog početka susreta Hrvatska je bila bolja momčad, a najviše veseli činjenica kako je hrvatska reprezentacija igralo sve bolje kako je turnir odmicao dalje.

Brazilci su četiri puta bili najbolji, ali Hrvatska je aktualni svjetski prvak. U Kazanju će se gledati baš reprizu tog finala iz Budimpešte 2016. godine, kada je Hrvatska došla do svog drugog naslova. Brazil je u dosadašnjem dijelu turnira već upisao nekoliko poraza, uključujući one od Rusije, Danske i Švedske ranije u turniru, dok je Hrvatska pobijedila svaku utakmicu u Kazanju.

Finalna utakmica je na rasporedu u nedjelju 29. srpnja u 17 sati po hrvatskom vremenu, uz prijenos uživo putem livestreama

BHC

 

RUKOMET