Sandra Perković je Wonder Woman, a Darijo Srna – Aquaman!

Sandra, Lego

Izvanredna ekipa udahnula je život megapopularnim superjunacima LEGO filma, a među njima su i Sandra Perković i Darijo Srna!

Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svjetskog hita okupio je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove superjunacima popularnog LEGO svijeta.

Prvi puta su u sinkronizaciji nekog filma sudjelovali i naš proslavljeni nogometaš i bivši kapetan reprezentacije – Darijo Srna kao Aquaman, a najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković kao Wonder Woman!

Zajedno s ostalim junacima odvest će gledatelje na jedinstveno svemirsko putovanje i svjetove koje dosad nisu vidjeli, a koji leže iza misterioznih vrata Stairgate. Prošlo je pet godina otkad je sve dobro završilo i stanovnici Bricksburga sad su suočeni s novom prijetnjom: LEGO DUPLO® napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi. U pokušaju da pobijede napadače i vrate spokoj u LEGO svijet, Emmet, Lucy, Batman i njihovi prijatelji posjetit će daleke i neistražene svjetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pjesama. Njihova hrabrost, kreativnost i vještine gradnje bit će testirane, a oni će saznati koliko su uistinu specijalni.

Svoje su glasove likovima iz popularnog serijala posudili su i Luka Petrušić kao Emmet, Dajana Čuljak kao Lucy, Alen Liverić kao LEGO Batman, Mila Elegović kao Ultramaca, Ervin Baučić kao Metalobradi, Bojan Navojec kao Rex Pancirko te legendarni glazbenik Drago Diklić kao Lex Luthor.

Srna

Željno iščekivana animirana avantura LEGO® FILM 2, u kina diljem hrvatske dolazi u distribuciji Blitza od 21. veljače u IMAX, 4DX i RealD 3D i 2D formatima.

DRUŠTVENE MREŽE