Splićani ‘razbili’ Nacional, Novo Vrijeme i Futsal Dinamo u Makarskoj izravno odlučuju o jesenskom prvaku!

Novo Vrijeme, Futsal Dinamo

Split Tommy je na Gripama zahvaljujući hat-tricku Tihomira Novaka i dvostrukom strijelcu Josipu Sutonu deklasirao aktualne prvake iz zagrebačkog Nacionala s 5:0.

Splićani su tako u posljednjem kolu skočili na vodeću poziciju ljestvice,  s bodom više od Futsal Dinama i s tri više od Novog Vremena, koji u subotu u Makarskoj u međusobnom dvoboju od 19.15 sati odlučuju o ‘jesenskom prvaku’!

Ako susret završi bez pobjednika, jesenski prvak je Split.

Novo Vrijeme je u ovoj sezoni ‘kiksalo’ protiv Vrgorca na domaćem terenu (2:3) i kod Crnice u Šibeniku (4:4), ali je zato pobijedilo Nacional u Zagrebu (5:2), i Split u Makarskoj (3:0).

Futsal Dinamo je prvenstvo otvorio porazom od Split Tommyja, ali je u sljedećih devet kola upisao pobjede i u posljednje kolo ušao kao vodeća momčad prvenstva. Međutim, ako Plavi danas izgube, polusezonu će završiti na trećem mjestu, kao i prethodne dvije sezone.

“Ne smijemo se uplašiti atmosfere i pritiska u Makarskoj, imamo dosta mladu momčad ali to nam ne smije biti otežavajuća okolnost, ako želimo biti prvi moramo pružiti pravu ‘mušku’ partiju kao sto smo to i radili u dosadašnjem dijelu prvenstva”, rekao je Davor Kanjuh za Dinamovu službenu stranicu, dok Makarani iz svog tabora poručuju kako ‘Dinamo sigurno pada’!

Osijek je u petak svladao rivale iz Slavonskog Broda s 4:1, dok će se u posljednjem ovogodišnjem kolu sastati još Albona Potpićan 98 i Crnica, Uspinjača i Vrgorac te Alumnus i Square.

1.HMNL, 11. kolo
15.12. Osijek Kelme – Brod 035 4:1
15.12. Split Tommy – Nacional 5:0
16.12. Albona Potpićan 98 – Crnica, 17:00
16.12. Novo Vrijeme – Futsal Dinamo, 19:15
16.12. Uspinjača – Vrgorac, 20:30
16.12. Alumnus – Square, 20:30

NOGOMET