Vuković: Pravi je užitak biti igrač Zadra! Naglić: Ne volim euforiju i velike riječi, ali ova pobjeda ima svoju težinu!

Budućnost, Naglić, KK Zadar

Košarkaši Zadra nastavili su sjajan niz fantastičnih rezultata, nakon što su pred svojim navijačima svladali vodeću ekipu regionalne ABA lige, podgoričku Budućnost.

Trener Aramis Naglić vrhunski je posložio Zadrane…

“Ovo je velika pobjeda. Ja ne volim euforiju i velike riječi, ali ova pobjeda ima svoju težinu. Raspoloženje nam je izvanredno. Igramo zaista dobru obranu u posljednjih par kola, pogotovo u odnosu na početak sezone. Rekao bih da bismo možda mogli ranije osigurati ostanak prije nego smo planirali. A onda ćemo razgovarati o drugim stvarima. Mislim da nam iskakanje iz tračnica nije potrebno. Prvo ćemo se posvetiti Šibeniku, a tek oko Nove godine ćemo podvući crtu, vidjeti što smo ostvarili i planirati što još možemo napraviti. Idemo jednu po jednu utakmicu. Mogu reći da uživamo u trenutku,” istaknuo je strateg Zadrana nakon slavlja.

Jedan do junaka bio je Domagoj Vuković: “Čestitao bih svojim suigračima na nesebičnoj igri i velikoj borbi. Znali smo da se može s njima igrati, pogotovo jer su došli bez dva igrača. Ušli smo u utakmicu s idejom da pobijedimo te smo uz fanatičnu obranu, a vidim i dobar šut, to i ostvarili. Moram se i zahvaliti svima na tribinama na velikoj podršci. Pravi je užitak biti igrač Zadra!”

Zadru je to bila deseta pobjeda u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima, a u ponedjljak ih na Višnjiku čeka veliki derbi sa Šibenikom, u HT Premijer ligi. (Foto: KK Zadar)

KOŠARKA