Šuker u inspekciji Marakane: “Bio bih najsretniji kada bi i Hrvatska i Srbija vidjele Brazil”

Davor Suker, Marakana

Davor Suker, MarakanaPredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker obišao je beogradsku Marakanu, stadion gdje će se početkom rujna susresti reprezentacije Srbije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Hrvatska delegacija provjerila je sigurnosno i organizacijsko stanje pred važnu gostujuću utakmicu visokog rizika.

“Suradnja između dva Saveza je na najvišoj razini, tako je bilo i u Zagrebu pa očekuje kako će tako biti i u Beogradu. Od zvižduka i povika nitko nije nastradao, ali uvijek je moguće da na tribinama bude pojedinaca koji žele napraviti osobnu promociju. No, uvjeren sam u još jednu pobjedu nogometa. Znamo svi kako smo pod posebno pažnjom Fife i Uefe i od srca želim da sve prođe bez nekakvih kazni,” naglasio je Šuker.
Čelnik hrvatskog nogometa otkrio je svoje želje: “Rezultat je najvažniji, no, ja bih bio najsretniji kada bi se i Hrvatska i Srbija našle u Brazilu, što bi bilo važno za nogomet na ovim prostorima.”

Šukera su na Marakani ponijele emocije, jer se prisjetio golova koje je ovdje kao igrač postigao: “Posebno mi je drago što sam opet ovdje, na travnjaku Marakane, jer pamtim golove Zvezdi u dresu Osijeka i Dinama, ali i one u dresu reprezentacije Jugoslavije.”

Gostujućih navijača (iz Hrvatske) u Beogradu neće biti, a dvoboj je na rasporedu 6. rujna u 20.45 sati na stadionu Crvene zvezde. (Foto: FSS.rs)

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar