Tomas: Treba ići preko praga boli! Nazor: Ova ekipa nije zaboravila igrati!

Ukić, Tomas, KK Cedevita

U nedjelju se u Draženovom domu od 20 sati igra četvrta utakmica finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske. Cedevita je povela 2-1 i na korak je od obrane titule…

Vukovi vjeruju kako imaju snage za povratak u Dom sportova: “Mi ne smijemo u našoj dvorani razmišljati o porazu niti o tome da će oni slaviti na našem terenu. Oni su jednu pobjedu bliže trofeju, ali mi trebamo pokazati karakter!”

“Vjerujem u svoju momčad da će se maksimalno mobilizirati te da će odigrati na tragu najboljih partiju koje smo odigrali ove sezone. Ova ekipa nije zaboravila igrati košarku. Ovo ćemo prepisati lošem danu što je normalno da se dogodi u finalnoj seriji,” najavio je trener Cibone Ante Nazor.

Marko Tomas također se ne predaje: “Serija je duga. Svaka je utakmica priča za sebe. Ovo je nažalost loše po nas, ali ima još dosta za igrati. Igramo sad na domaćem terenu i nadam se da ćemo odigrati puno bolje te da ćemo odvesti seriju u petu utakmicu.”

Osvrnuo se Tomas i na zdravstvene probleme s petom koji ga muče: “Utakmice se igraju svaka dva do tri dana, nema vremena za puno poboljšanja. Treba ići preko praga boli, naviknuti se na bol, zaboraviti ozljedu i igrati.”

(Foto: KK Cedevita, Marin Sušić)

KOŠARKA