Tudor pred uzvrat u Gruziji: “Čak i ako primimo gol, u stanju smo zabiti dva”

Hajduk, Dila Gori

Hajduk, Dila GoriNogometaši Hajduka u Gruziji igraju uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige. Suparnik je Dila Gori, koja je pomalo i iznenađujuće u prvom susretu u Splitu stigla do minimalne pobjede. Hajdukovci su stvarali šanse, ali ih i promašivali, no, trener Bilih Igor Tudor nada se kako njegova ekipa još uvijek ima veliku priliku za prolaz.

“Optimizam postoji zato što je to nogomet, ali se ne zavaravamo da proći lako ili kako ćemo sigurno proć. Imamo poraz od 0:1 i normalno je kako su oni u velikoj prednosti. Mi dolazimo ohrabreni sa svojim šansama i dobrom igrom iz prve utakmice. Teren je dobar, bit će fini ugođaj, momci su u dobroj formi i idemo odigrati najbolje što možemo pa ćemo vidjeti hoće li to biti dovoljno za prolaz,” optimizmom je zračio Tušo.

Strateg Splićana još uvijek nije otkrio sastav s kojim će krenuti na pobjedu u Tbilisiju: “Očekujem vrlo sličnu utakmicu kao i u Splitu, ali i da šanse koje ćemo imati i iskoristimo. Čak i ako primimo gol, mislim da smo u stanju zabiti najmanje dva. Za sastav još nisam siguran, ali igrat će oni koji budu spremni, ostali nekom drugom prilikom.”
Uzvratni susret igra se od 18 sati po hrvatskom vremenu.

Popis igrača na koje računa trener Hajduka za uzvrat protiv gruzijske Dile Gori: Lovre Kalinić, Dante Stipica – Dino Mikanović, Goran Milović, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Mario Pašalić, Anton Maglica, Franko Andrijašević, Tonći Mujan, Mijo Caktaš, Ivan Tomičić, Mario Maloča, Matej Jonjić, Filip Bradarić, Tino Sušić, Marko Bencun, Tomislav Kiš, Luka Lučić, Jean Evrard Kouassi

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with: ,

Ostavi komentar