Ude i Seligman u finalu Cottbusa: Stvarno sam zadovoljan

Seligman, HGS

Hrvatski gimnastičari Filip Ude i Robert Seligman plasirali su se u finale konja s hvataljkama na Svjetskom kupu u njemačkom Cottbusu.

“Zadovoljan sam kako sam odradio današnje kvalifikacije. Napravio sam jednu klasičnu trening-vježbu koja tehnički možda nije bila najbolja, ali sam dosta pazio i bio sam miran. Mogu reći da sam stvarno zadovoljan, napravio sam ju cijelu i bila je dovoljna za plasman u finale. U finalu ću ići malo težu vježbu nego što je to bila ova koju sam radio danas. Hoće li izvedba biti bolja od današnje, hoće li biti super, hoće li biti loše… ne znam? Najbitnije mi je da vježbu izvedem od početka do kraja pa će onda uslijediti i dobar plasman,” istaknuo je Ude, koji je u kvalifikacijama s ocjenom 14.533 zauzeo peto mjesto.

Seligman je s 14.233 bio osmi, dok je Aurel Benović, u svom trećem nastupu na Svjetskom kupu u karijeri, osvojio 35. mjesto partera (11.166).

U petak će mjesto u finalu tražiti Tin Srbić i Anton Kovačević, dok će to na gredi i na parteru pokušati jedina hrvatska predstavnica, Ana Đerek.

OSTALI SPORTOVI