Vargić: “Moramo biti agresivniji i pametniji nego u Rijeci”; Kek: “Svjestan sam kvaliteta Šerifa, ali mi se želimo veseliti na kraju!”

Šerif - Rijeka, trening, Foto nk-rijeka

Šerif - Rijeka, trening, Foto nk-rijekaNogometaši Rijeke s nestrpljenjem čekaju uzvratni dvoboj play-offa za ulazak u Europsku ligu! U prvom susretu svladali su moldavski Šerif na Kantridi 1:0 pa imaju lijepu priliku ponoviti prošlogodišnji uspjeh, kada su preko njemačkog Stuttgarta izborili svoje mjesto u skupinama ovog natjecanja.

Trener Matjaž Kek će u Tiraspolu računati na Vargića, Prskala, Brezovca, Jugovića, Moisesa, Leovca, Zlomislića, Kvržića, Samardžića, Ajayija, Mitrovića, Cvijanovića, Leškovića, Tomečaka, Sharbinija, Jahovića, Jajala, Čanađiju, Budicina, Slugu i Kramarića.

Matjaž Kek, Šerif, mala Foto nk-rijeka“Sve misli su nam usmjerene prema ovom dvoboju. Imamo povoljan rezultat i moramo nastaviti tamo gdje smo stali u Rijeci. Moramo biti agresivniji, koncentriraniji i pametniji pa mislim da onda rezultat neće izostati,” rekao je hrvatski reprezentativni vratar Ivan Vargić.

Trener Matjaž Kek zna što ga čeka u Tiraspolu: “Svjesni smo i znao da nas čeka jedna teška utakmica, velikog uloga. Isto tako, svjesni smo i činjenice da možemo, da hoćemo, da imamo veliki motiv i želju iako pred nama stoji kvalitetan suparnik. Bit će to prava europska utakmica, dobra, kvalitetna i na kraju naša želja i naš cilj je da budemo momčad koja će se veseliti na kraju.”

“Mislim da ova utakmica nema veze s onom u Rijeci. Bit će sasvim drukčiji pristup. Još sam i uoči prve utakmice govorio da sam svjestan kvalitete igrača Šerifa i zbog svega ovo će sigurno biti sasvim nova utakmica,” poručio je slovenski strateg.

Utakmica Šerifa, kojeg trenira hrvatski internacionalac Zoran Zekić, i Rijeke na rasporedu je od 19 sati po hrvatskom vremenu. (Foto: nk-rijeka.hr)

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar