Vićan: “Popravka nema! Jug je u velikoj prednosti, ali protiv njih se može igrati”

Jug, Primorje, Bijač

U dubrovačkom Gružu se u srijedu od 18 sati igra treća utakmica finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u vaterpolu. Primorje Erste banka je pod pritiskom pobjede, jer Jug Croatia osiguranje vodi 2-0 u seriji i jako je blizu velikog slavlja i osvajanja trostruke krune.

“Popravka nema! Treba u te trideset i dvije minute pokušati odigrati što je moguće kvalitetnije. Što je moguće dulje moramo biti u egalu i onda pokušati eventualno iskoristiti neku njihovu nervozu. Sigurno je da je Jug u velikoj prednosti, međutim protiv njih se može igrati. Samo, moramo smanjiti broj nekakvih naših tehničkih pogrešaka kako bismo stigli do za nas željenog rezultata,” kaže Frano Vićan, vratar riječke momčadi, a prenosi službena klupska stranica.

Riječani su ove sezone svoje navijače razočarali i u europskim natjecanjima, neće vidjeti završni Final 6 turnir LEN Lige prvaka.

“Ukoliko budemo igrali sada u Dubrovniku kao prije nekoliko dana u Egeru, nemamo nikakve šanse!”

“Volja i želja bi se trebali podrazumijevati, ali mislim da bismo trebali igrati puno kvalitetnije, barem u fazi obrane,” zaključio je u najavi Vićan.

Ukoliko ekipa Ivana Asića ostvari pobjedu, četvrta utakmica finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske igrala bi se tek 25. svibnja.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI