Video: Fešta u Gružu nakon potvrde plasmana na Euro protiv Slovačke; Tucak: “Drago mi je da smo i ovu utakmicu shvatili ozbiljno”

Vaterpolo, Gruž

Vaterpolo, GružHrvatska vaterpolska reprezentacija u uzvratnoj je kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo u Dubrovniku pobijedila reprezentaciju Slovačke rezultatom 14:6. Za Hrvatsku je najviše golova postigao Paulo Obradović, njih ukupno 6. Druga uvjerljiva pobjeda naših reprezentativaca odvela je Hrvatsku na Europsko prvenstvo koje se u srpnju igra u Budimpešti.

“Očekivana pobjeda s obzirom na razliku u kvaliteti. Glavninu posla smo napravili u prvoj utakmici, no drago mi je da smo i ovu utakmicu shvatili ozbiljno!“ – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u Dubrovniku su igrali: golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Ivan Krapić, bekovi Ivan Buljubašić i Kristijan Milaković, vanjski igrači Anđelo Šetka, Maro Joković, Ante Visković, Luka Bukić, Paulo Obradović i Petar Muslim.

“Opravdali smo ulogu favorita i odradili utakmicu na što bezbolniji način. Napravili smo par promjena i iskoristili utakmicu za pripremu za Grčku koju ćemo pokušati pobijediti iako nismo kompletni! Zahvaljujem podršci koju smo prošlih dana imali u Dubrovniku!“ – izjavio je reprezentativac Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci ususret utakmici razveselili su štićenike CZR-a Josipovac s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program.

“Presretan sam da smo imali prilike razveseliti štićenike doma Josipovac, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan!” – izjavio je reprezentativni golman, Dubrovčanin Marko Bijač. (Foto: www.jug.hr)

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar