[VIDEO] Zagrebaši pobjednički najavili Ligu prvaka u Osijeku

Červar, SEHA Gazprom

U zaostalom dvoboju drugo kola SEHA Gazprom lige PPD Zagreb je u Sutinskim vrelima svladao Steauu iz Bukurešta s 24:17 (9:8).

Červarova ekipa je otpor suparnika, koji je prije par dana iz Europe izbacio Varaždin, slomila u drugom poluvremenu.

Najbolji su bili Lovro Jotić i David Mandić s pet pogodaka svaki te kapetan Zlatko Horvat s četiri gola. Urh Kastelic skupio je devet sjajnih obrana, od kojih je jedna bila s linije sedam metara, a uspio je upisati i jedan pogodak iz igre.

Marin Vegar se u dresu poraženih jednom upisao u listu strijelaca.

“Imali smo određenih problema, ali možemo na kraju biti zadovoljni ishodom. Nadam se kako će se oporaviti neki igrači i kako će biti spremni za dvoboj sa Szegedom,” rekao je Lino.

Utakmicu su s tribina u utorak odgledali Matej Hrstić i Ivan Vekić, odnosno novopridošli član hrvatskog prvaka Arber Qerimi. U sastavu nije bilo niti Valentina Ravnića koji je zbog želučanih tegoba propustio ovaj susret. Čak sedam igrača hrvatskog prvaka na dan utakmice osjećalo manje ili više jake želučane probleme.

Pred Zagrebašima je prvi dvoboj u Ligi prvaka, koji će se zbog zauzetosti Arene igrati u Osijeku. U nedjelju 16. rujna u dvoranu Gradski vrt dolazi mađarski prvak MOL-Pick Szeged.

PPD Zagreb: Kastelic 8+1 obrana i 1 gol, Jović, Ereš, Vistorop, Božić Pavletić 1, Mrakovčić, Kontrec, Burić, Sršen 1, Horvat 4, Šušnja 2, Potočnik 2, Jotić 5, Ravnić, Mandić 5, Bičanić, J. Vekić

Bjeloruski Meškov je s 32:30 slavio u Nišu kod Železničara, bez Šime Ivića i Sandra Obranovića u sastavu. (Foto: SEHA Gazprom)

Rezultati by SofaScore

RUKOMET