Vratar Medveščaka brani boje Kanade na Olimpijskim igrama: Jako sam ponosan!

Poulin, Instagram

Sjajni vratar Medveščaka Kevin Poulin branit će boje Kanade na Olimpijskim igrama u južnokorejskom PyeongChangu!

Reprezentativni poziv dobio je još jedan bivši Medvjed, Gilbert Brule, koji je bio dio Medveščakove KHL momčadi od 2015. do 2017. godine.

Poulin se Medveščaku pridružio u listopadu prošle godine, a svojim je izvanrednim obranama odmah osvojio srca navijača. “Ovoga sam ljeta zajedno sa svojim agentom čekao ponudu nekog KHL kluba. Bio sam kod kuće sve do listopada i strpljivo čekao mada sam žarko želio igrati, vratiti se u natjecateljsku formu. I tada se dogodio kontakt Medveščakovog sportskog direktora Foxa i mog agenta, uvjeti su bili dogovoreni i eto me ovdje. Golmanu je najvažnije da brani u kontinuitetu kako bi bio u formi. Kada sjediš kod kuće i čekaš to je nemoguće,” prenosi službena klupska stranica.

Navijači su ga nekoliko puta birali za najboljeg HOKejaša utakmice: “Navijači su zaista sjajni. Tijekom cijele utakmice bodre nas, navijaju i pjevaju. Ovakvu podršku još nigdje nisam doživio. U Sjevernoj Americi navijači su tiši. Dvorana ovdje možda i jest manja ali je atmosfera puno bolja”.

Medveščak u petak od 19.45 gostuje kod Bolzana. (Foto: Instagram)

Rezultati by SofaScore

Hokej ZIMSKI SPORTOVI