[AUDIO] Sjajno otvaranje slalomske sezone za Zubčića, Rodeša i Eliasa Kolegu: Imamo velika očekivanja

ivica-kostelic

Odlično su hrvatski slalomaši otvorili novu sezonu skijaškog Svjetskog kupa! U finskom Leviju čak trojica reprezentativaca završilo je među 20 najboljih…

Istok Rodeš je s brojem 19 prvu vožnju završio na 12. mjestu, a u drugoj je bez obzira na teške uvjete uspio zadržati sličan tempo te je s ukupnim vremenom od 1:49.72 utrku završio na 14. mjestu (AUDIO).

Najveće iznenađenje današnje utrke priredio je Filip Zubčić koji se nakon izvanredne prve vožnje s brojem 70 plasirao u drugu kao 29. Filip je odlično iskoristio startni broj dva u drugoj vožnji te s trećim vremenom druge vožnje i ukupnim vremenom od 1:49.78 utrku završio na 16. mjestu. (AUDIO)

Filipu je to drugi najbolji rezultat karijere u slalomu nakon što je sa startnim brojem 57 na Sljemenu 2015. utrku završio na 15. mjestu.

Nakon što je sa startnim brojem 23 prvu vožnju završio na desetom mjestu, Elias Kolega nešto se slabije snašao po jakom snijegu koji je neprekidno padao tijekom druge vožnje i s vremenom od 1:49.90 utrku je završio na 19. mjestu (AUDIO).

Matej Vidović prvu vožnju završio je na 37. mjestu, a plasman u drugu vožnju promaknuo mu je za samo 27 stotinki dok Samuel Kolega nažalost nije završio prvu vožnju.

S ukupnim vremenom od 1:48.55, Henrik Kristoffersen proslavio je svoju prvu ovogodišnju pobjedu u Svjetskom kupu ispred vodećeg nakon prve vožnje, Noela Clementa (+0.09) i Daniela Yulea (+0.18).

Skijanje ZIMSKI SPORTOVI