Babićevo Gorenje ‘razbilo’ Meškov, Markotić zabio četiri gola bez promašaja: Malo smo promijenili stil igre!

SEHA Final Four - MKV- MVM Veszprem - Meshkov Brest

Rukometaši slovenskog Gorenja iz Velenja, koje s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Željko Babić, u posljednjoj su ovogodišnjoj utakmici regionalne SEHA Gazprom lige na svom terenu deklasirali Meškov iz bjeloruskog Bresta s 37:28.

Klemen Ferlin imao je 15 obrana, a Verdinek, Toskić i Ovniček zabili su zajedno 20 golova, bez promašaja.

Robert Markotić zabio je četiri pogotka iz isto toliko pokušaja!

Za poražene je Ljubo Vukić strijelac bio također četiri puta, dok je naš reprezentativni vratar Ivan Pešić imao samo dvije obrane.

Babić je uvjerljivo slavio protiv ekipe koju je trenirao prije nego je preuzeo hrvatsku reprezentaciju: “Meškov je dobra ekipa, s dobrim trenerom, ali ovo je rukomet. Željeli smo jako ovu pobjedu, malo smo promijenili stil igre, više smo trčali, podignuli tempo. Naš vratar bio je sjajan, kao i cijela naša obrana, iako smo imali nekolicinu ozlijeđenih i bolesnih igrača. No, oni koji su bili na raspolaganju dali su apsolutno sve najbolje od sebe i čestitam im na tome.”

Regionalna klupska sezona nastavlja se neposredno nakon Eura u Hrvatskoj. PPD Zagreb 3. veljače gostuje u Celju, a Tatran Prešov Slavka Goluže dočekuje Vardar. Dan kasnije Babićevo Gorenje dočekuje Nexe, a Metalurg je domaćin Vojvodini. Odgođenu utakmicu 12. kola Meškov i Vardar igraju prvog dana veljače. (Foto: SEHA Gazprom)

Rezultati by SofaScore

RUKOMET