Bjelica: Imamo pobjednički gard, Dinamo ne trpi prosjek! Šitum: Očekujemo bodove!

Spartak Trnava

Zagrebački Dinamo u četvrtak od 18.55 sati igra dvoboj trećeg kola Europske lige, kod Spartaka u Trnavi.

Utakmica će bit odigrana pred praznim tribinama, nakon kazne koju je slovački klub dobio zbog rasizma.

“Nažalost igramo pred praznim tribinama. Iako je to prednost za nas, uvijek je lijepo igrati pred navijačima. Nije to nikakav problem za nas. Spremni smo, jedva čekamo i nadamo se pobjedi. Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Nadamo se dobrom rezultatu i vjerujemo u dobar rezultat,” istaknuo je trener Nenad Bjelica i dodao:

“Oni su dobra momčad koja možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahče i Anderlecht, ali imaju jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Želimo dobiti utakmicu, kao sve do sada i idemo s pobjedničkim gardom. Treba ići korak po korak. Fokusiramo se na danas i tako se ide do cilja, stepenica po stepenica; sad je pred nama treća stepenica. Dinamo ne trpi prosjek i mi ne želimo prosjek, želimo biti najbolji!”

Mario Šitum pun je optimizma: “Sigurno da smo spremni za utakmicu, želimo pobjedu. Opasan su protivnik, igraju tvrdi nogomet, ali mi smo spremni. Čeka nas nenogometna atmosfera nažalost jer neće biti gledatelja, ali imamo motivacije za susret. Ne treba imati alibije, znamo po što idemo. Imamo dobru priliku, imamo dobru momčad i očekujemo bodove. Ima dosta utakmica, ali imamo veliku šansu.”

Jednako misli i mladi Dani Olmo: “Znamo da je Trnava jaka u obrani i napadu. Bit će teško, ali spremni smo. Idemo po pobjedu. Iako je prazan stadion znamo da će utakmicu na televiziji gledati puno naših navijača i da će svi biti uz nas. Imamo svoj cilj, imamo veliku šansu i trebamo dobiti utakmicu. Svi vjerujemo u to.”

U drugoj utakmici skupine sastaju se Anderlecht i Fenerbahče.

Rezultati by SofaScore

NOGOMET