Burić se vraća u PPD Zagreb, Vujović doveo i Slovenca Mlakara: Nisam puno razmišljao

Senjamin Burić, SEHA Gazprom

Senjamin Burić vraća se u redove PPD Zagreba na početku iduće sezone.

“Kada sam dobio ponudu Zagreba nisam puno razmišljao jer mi je sigurno to najbolja opcija. Poznajem gotovo sve igrače, klub, djelatnika i kako klub funkcionira. Ono što najviše privlači je to da Zagreb uvijek ide ka osvajanju novih titula. S trenerom Vujovićem još nisam radio ali radujem se i nadam se dobroj suradnji. Većinu igrača poznajem i želja mi je da ostvarimo sve ciljeve koje uprava i trener stave pred nas u sljedećoj sezoni,” poručio je trenutno igrač francuskog Nantesa, koji je dres hrvatskog prvaka nosio i prošle sezone. Pivot BiH reprezentacije je novi ugovor potpisao na dvije godine.

Slovenski reprezentativac Žiga Mlakar dolazi iz redova poljske Wisle Plock.

“Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači rukometni klub Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu,” istaknuo je Žiga.

Zagreb će već u nastavku ove sezone biti jači za Božovića i Grahovca, a od iduće sezone dres Lavova nosit će i reprezentativac Vlado Matanović.

(Foto: SEHA Gazprom)

RUKOMET