Burić: “Šteta što moji igrači nisu nagrađeni, nogomet je ponekad surov”

Burić, Split

Nakon 2:1 poraza od Dinama u derbiju na Maksimiru, trener Hajduka Damir Burić nije mogao biti azdovoljan, bez obzira što je njegova momčad pružila jako dobar nogomet.

“Primili smo dva jeftina gola. Imali smo puno šansi, tražili smo pobjedu i zato nas ovaj rezultat na kraju ubija, mislim da to nismo zaslužili. Protiv Dinama trebaš zabiti svaku šansu, a to je naš problem koji se tijekom sezone vuče. Stvaramo puno prilika, ali malo zabijamo,” rekao je Burić za kameru Arenasporta odmah nakon dvoboja.

“Mislim da su igrači dali sebe u ovu utakmicu i šteta što nisu bili nagrađeni. Nogomet je ponekad surov, nepravedan. gledatelji su vidjeli jednu sjajnu utakmicu, bio je pravi derbi i nadam se da će na utakmica biti više gledatelja,” dodao je strateg Hajduka.

“Morali smo dobro analizirati Dinamo, mislim da su moji igrači dosta toga ispunili, njima čestitke,” zaključio je Burić.

“Puno je još utakmica do kraja, dugo je prvenstvo. Sviđa mi se što su moji igrači vidjeli da se mogu nositi s Dinamom i da će im to dati poticaj za daljnji rad. Drugo nam ne preostaje. Puno treninga i puno truda!”

Hajduk je treći na ljestvici, s četiri boda zaostatka za vodećima, Dinamom i Rijekom. U idućem kolu Bile čeka gradski derbi Svetog Duje protiv Splita.

NOGOMET

Ostavi komentar