Bušlje: “Nadam se kako ćemo pokazati ono što smo radili na pripremama”

Hrvatska, vaterpolo, Srbija

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za utakmicu s Francuskom koja se od 17.15 sati igra u beogradskoj Kombank areni.

Barakude su nakon teškog poraza od Srba napunile baterije, svi su zdravi i jedva čekaju početak utakmice u kojoj ishod ne smije doći pod znak pitanja.

“Igramo vrlo važnu utakmicu protiv Francuske koju trebamo pobijediti kako bi nam osmina finala bila lakša. Francuzi nisu bezazlena ekipa, pogotovo nakon naše loše predstave prvog dana. Nadam se da ćemo igrati puno bolje i u tom slučaju naša pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje,” izjavio je reprezentativac Damir Burić.

Iduću utakmicu u grupi B igramo protiv protiv Malte u četvrtak 14. siječnja u 9.30 sati.

“Nadamo se da ćemo se skupiti svi poslije onog velikog poraza protiv Srba i da ćemo pokazati da možemo dobro odigrati te da ćemo pobijediti Francusku. Prvo kolo smo ostavili iza sebe, nadamo se dobroj igri, pobjedi, a onda idemo iz utakmice u utakmicu. Nadam se da sve što smo radili kroz protekli period da ćemo pokazati u današnjoj utakmici te da krećemo s pobjedom. Što turnir bude odmicao dalje igrat ćemo sve bolje i bolje,“ izjavio je Andro Bušlje.

Za Hrvatsku će protiv Francuske igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI

Ostavi komentar