Čakarun umjesto Kraljevića odlazi na Kup Bore Stankovića u Kinu

Čakarun, Manresa

Marijan Čakarun, bivši igrač Zadra, Jollyja, Kvarnera, slovenskog Heliosa, španjolske Manrese, a od iduće sezone član slovenske Sixt Primorske, dobio je poziv izbornika Petrovića za reprezentativno okupljanje i odlazak na Kup Borislava Stankovića, koji je na rasporedu od 19. do 23. srpnja.

Čakarun dolazi umjesto Filipa Kraljevića, koji je zamolio za poštedu ovo ljeto kako bi sanirao ozljedu leđa, kao i zbog upitnog nastupa Karla Žganeca, koji se još nije u potpunosti oporavio od ozljede zadobivene na završnici Prvenstva Hrvatske.

Na pripreme od 10. srpnja pozvano je ovih 15 igrača: Dominik Mavra (Karpoš Sokoli), Toni Katić (Cedevita), Goran Filipović (Split), Jakov Mustapić (Vrijednosnice Osijek), Josip Bilinovac (Jolly JBS), Luka Božić (Zagreb), Domagoj Bošnjak (Cibona), Ivan Ramljak (Zadar), Nik Slavica (bez kluba), Tomislav Zubčić (Nižnji Novgorod), Karlo Žganec (Cedevita), Antonio Vranković (Duke University), Marijan Čakarun (Sixt Primorska), Ivan Buva (Bilbao Basket) i Roko Badžim (Šibenik). (Foto: Manresa)

KOŠARKA