Červar poslao Jaganjca kući i na tribine Lanxess Arene pozvao Bećirija, Nijemci promijenili satnicu ključne utakmice s Francuzima

Červar, HRS

Već i prije polaska u München na Svjetsko prvenstvo bilo je jasno kako Lino Červar ne računa na iznimno talentiranog šutera Halila Jaganjca. Na put ga je poveo tek kad je otpao Leon Šušnja, a mladi igrač Nexea sve je utakmice odgledao s tribine Olimpijske dvorane.

Hrvatski rukometaši savršeno su odradili posao u skupini, upisali pet pobjeda, nad Islandom, Japanom, Makedonijom, Bahreinom i aktualnim europskim prvakom Španjolskom te su zaputili u Köln, gdje ih čekaju još tri okršaja u borbi za polufinale, protiv Brazila u nedjelju od 18 sati, u ponedjeljak protiv domaćina Njemačke od 20.30 sati te od 18 sati u srijedu protiv branitelja naslova Francuske.

Promjena satnice

Vjerojatno ključni dvoboj s Francuzima bio je prvotno zakazan za 20.30 sati, ali je njemački utjecaj na IHF prevagnuo i zbog domaćina se naša utakmica igra u ranijem terminu…

1

Mjesto na tribinama velebne Lanxess Arene zauzet će umjesto Jaganjca pivot Kristijan Bećiri, iako Červar već u sastavu ima tri kružna napadača, Musu, Kozinu i Šipića.

Halilu je izgleda dosadilo biti promatračem pa mu je omogućeno da se priključi klupskim pripremama svog Nexea.

Hrvatski rukometaši u petak ujutro stigli su u Köln, ali nisu imali previše vremena za razgledavanje znamenitosti, nego su se u večernjim satima već posvetili treningu i pripremi važnog okršaja s Brazilom.

(Foto: HRS)

Rezultati by SofaScore

RUKOMET