Cibona na vrućem gostovanju u Beogradu; Spahija: “Bit će teško, ali mi se nećemo predati unaprijed”

spahija

spahija

Košarkaši Cibone u 6.kolu ABA lige danas u 17 sati gostuju kod aktualnog prvaka lige, beogradskog Partizana, koji je u dosadašnjih 12 sezona u regionalnoj ligi igrao devet puta i šest puta bio prvak.

Atmosfera u momčadi Partizana nije idilična jer su u tjednu uoči ove utakmice poraženi kod bugarskog Budivelnika. Igrači Nevena Spahije, pak,  nastradali su u Zagrebu od njemačkog Artlanda.

”Vrlo teška utakmica za nas jer Partizan je odlična ekipa. Istina je da bolje igra kući nego u gostima. Imaju veliku podršku publike i odličnu školu košarke, najbolju na ovim prostorima”, kazao je trener Cibone Neven Spahija uoči današnjeg susreta.

“Morat ćemo odigrati vjerojatno najbolju utakmicu sezone  ukoliko želimo doći do pobjede. Bit će teško, ali mi se nećemo predati unaprijed, jer ako želimo zadržati priključak s vodećima i ostvariti ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone moramo se vaditi na takvim gostovanjima”, zaključio je Spahija.

Momčad Cibone je u Beograd, javlja Večernji list,  otputovala i s pola plaće manje. Klupska uprava podržala je prijedlog glavnog trenera Nevena Spahije da se nezalaganje protiv Artlanda kazni sa 50 posto mjesečnih primanja.

Nakon što je Fiba odredila da klub mora platiti Tomasu, Markoti i Vrbancu sveukupno oko šest milijuna kuna, posljednji vjerovnik je MUP, kojem za angažman policajaca na utakmicama od 2002. nitko od bivših direktora nije platio ni kunu pa je sada na račun sjela MUP-ova ovrha od 100.000 kuna. (Foto:  Igor Kralj/PIXSELL)

AKTUALNO KOŠARKA

Ostavi komentar