Ćorić potvrdio suradnju s Ljubičićem: Uvjeren sam kako će mi pomoći u mom daljnjem teniskom putu i sazrijevanju!

Borna Ćorić, Instagram

Borna Ćorić potvrdio je kako će u novu sezonu krenuti s novim trenerskim timom i kako će za njegovu karijeru brinuti Ivan Ljubičić, proslavljeni hrvatski bivši tenisač, Davis Cup pobjednik i trenutno član stručnog stožera vjerojatno i najboljeg tenisača svih vremena, Švicarca Rogera Federera.

Ćorić je tako postao novi klijent Ljubičićeve S.A.M. Agencije te će pokušati u što skorijoj budućnosti pokušati ispuniti svoj veliki potencijal i pomaknuti se prema vrhu svjetskog tenisa s 48. pozicije ATP ljestvice gdje se u ovom trenutku nalazi…

“Trenutno se nalazim u Piatti tenis centru u Bordigheri u Italiji gdje radim s Riccardom Piattijem i njegovim timom. Riccardo, Dalibor Širola i Claudio Zimaglia su tim koji ima potrebno iskustvo, znanje i mirnoću te mislim da su uz Kristijana Schneidera za mene idealan izbor. Uz tu promjenu, odlučio sam se i za promjenu na drugim poljima. S.A.M., agencija Ivana Ljubičića i njegov tim koji već radi s Tomašom Berdychom i dosta mladih igrača, su također moj novi partner za kojeg sam uvjeren da će mi pomoći u mom daljnjem teniskom putu i sazrijevanju,” poručio je Borna preko društvenih mreža.

Piatti je godinama bio Ljubin trener s kojim je napredovao do trećeg mjesta na svijetu, u svibnju 2006. godine.

TENIS