[CROSPORT U VESZPREMU] Domaćinu regionalna titula, Obranović u idealnoj postavi završnog turnira; Babić: “Nismo mogli pratiti njihov intenzitet!”

SEHA Final Four - MKV- MVM Veszprem - Meshkov Brest

Velikim rukometnim spektaklom u Veszprem Areni zaključeno je ovosezonsko izdanje regionalne SEHA Gazprom lige, u kojoj je titula otišla u ruke domaćim igračima.

Iz Veszprema za Crosport: Damir Žbulj

U finalnom okršaju Veszprem je uvjerljivo s 32:21 nadigrao bjeloruski Meškov Brest, kojeg s klupe vodi novi hrvatski izbornik Željko Babić.

U pobjedničkim redovima nije zbog lakše ozljede bilo Mirka Alilovića, dok je Renato Sulić zabio dva pogotka iz četiri pokušaja. Marguč s devet i Ugalde s osam pogodaka bili su najbolji pojedinci Veszprema.

Solidnu partiju je u dresu Meškova imao Ivan Pešić, koji je obranio deset lopti, od čega jedan sedmerac. Najefikasniji je bio Stojković s osam golova, dok je Ljubo Vukić precizan bio jednom.

“Jasno je kako smo ozbiljnu utakmicu igrali samo prvih 20 minuta. Veszprem je postavio jaki intenzitet kojeg mi nismo mogli pratiti. Za nešto više potrebno je imati jako dobru klupu. Osobito čestitam protivničkom treneru i nadam se kako ćemo ih gledati na Final Four turniru Lige prvaka,” rekao je odmah nakon utakmice strateg Meškova Željko Babić.

Ivan Karačić se nadovezao: “Pokušali smo koliko smo imali snage odigrati najbolje što možemo. Imali smo puno problema s umorom i ozljedama i zato u drugom poluvremenu nismo mogli pratiti njihov ritam. Nadam se kako će Veszprem otići do kraja u Ligi prvaka!”

Hrvatski prvak PPD Zagreb osvojio je treće mjesto, pobjedom nad Vardarom, dok je Sandro Obranović izabran u najbolju sedmorku SEHA Gazprom lige, na poziciji lijevog vanjskog igrača. (Foto: SEHA)

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar