Danijel Šarić za Crosport: “Ivić je jako napredovao u zadnjih godinu dana i pred njim je velika karijera!”

Danijel Šarić, PPD Zagreb

Jedan od najzaslužniji za pobjedu Barcelone u Zagrebu, uz Nikolu Karabatića, bio je i ponajbolji svjetski vratar Danijel Šarić, koji je na kraju utakmice u Zagrebu upisao 13 obrana.

U razgovoru za Crosport.hr osvrnuo se na pobjedu i prednost od dva pogotka koju Barca ima za uzvrat.

“Bila je to jako teška utakmica kao što smo i očekivali! Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro, držali smo utakmicu pod kontrolom i na predah smo otišli s četiri pogotka prednosti. I drugo poluvrijeme smo odigrali dobro, ali oni su se raspucali, pogotovo Stepančić, za njega nismo mogli naći rješenje. Imali smo ishitrena dodavanja i krive lopte na pivota čime smo im dali mogućnost da nam se približe, malo je nedostajalo da bude i neriješeno. U konačnici trebamo biti zadovoljni s pobjedom od dva gola razlike. Nije još ništa gotovo, slijedi drugo poluvrijeme u Barceloni,” istaknuo je iskusni Šarić, koji je komentirao odličnu partiju perspektivnog Filip Ivića na vratima Zagrebaša:

“Dečko je dobar, pred njim je svijetla rukometna budućnost. Jako je napredovao u zadnjih godinu dana i po mom mišljenju, ako nastavi ovako raditi na sebi, pred njim je velika karijera i mogućnost da ga uzme neki veliki klub.”

Atmosfera u Areni?

“Prelijepa, jednostavno prelijepa, iako sam doživio i prije takvih atmosfera. Lijepo mi se bilo vratiti ponovo u Zagreb i igrati u ovakvom ambijentu, točno sam znao sam što nas čeka. Svakome je gušt igrati u ovakvoj atmosferi, tako je bilo i meni i mojim suigračima i moram reći da je rukometni klub Zagreb napravio prekrasan show.”

Uzvratni dvoboj Barcelone i PPD Zagreba na rasporedu je 18. travnja!

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar