Duje Maretić objavio popis, mlada hrvatska futsalska reprezentacija kreće s pripremama za Euro u Poreču

MNK Olmissum Maretić

Mlada hrvatska futsalska U-19 reprezentacija okupila se danas na početku završnih priprema pred nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Poreču.

Na popisu izbornika Duje Maretića našli su se sljedeći igrači:

Vratari: Filip Ivan Pranjić (Futsal Dinamo), Tin Ujević (Aurelia).

Obrambeni: Dominik Fotak (Futsal Dinamo), Loren Radić (Rijeka), Martin Gudelj (Vrgorac).

Bekovi: Šimun Ivo Barišić (Vrgorac), Leon Jedvaj (Dobovec), Filip Josipović (Osijek), Bartul Ora (Šibenik 1983), Filip Kamauli (Rijeka), Karlo Vuković (Olmissum).

Pivoti: Duje Dragičević (Split), Josip Horvat (Aurelia), Stefano Galešić (Futsal Pula).

“Početak priprema dočekujemo maksimalno motivirani i željni dobrog rezultata. Skupina je najteža moguća, ali borit ćemo se i nastojati izboriti polufinale. Uvjeren sam da kvalitetom spadamo među četiri najbolje reprezentacije, ali treba istaknuti da su tri preostale najkvalitetnije reprezentacije upravo u našoj skupini. Puno će toga ovisiti o raspoloženju igrača, umoru i eventualnim ozljedama, ali optimist sam i uvjeren sam da će igrači dati svoj maksimum”, rekao je Duje Maretić.

Hrvatska U-19 reprezentacija okupila se u Zagrebu i otputovala u Poreč gdje će se pripremati do prve utakmice na prvenstvu 3. rujna, a u okviru priprema odigrat će 30. kolovoza u Vrhniki prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.

Hrvatska je na Europskom prvenstvu u skupini s Portugalom, Španjolskom i Francuskom. Prvu utakmicu igra 3. rujna s Francuskom drugu protiv Španjolske 4. rujna, a treću protiv Portugala 6. rujna. Sve tri utakmice na rasporedu su od 20:30 sati u dvorani Žatika.

Na sljedećoj poveznici moguće je pronaći sve informacije vezane uz kupnju ulaznica za Europsko prvenstvo u Poreču, piše hns-cff.hr.

 

(Foto: MNK Olmissum)

NOGOMET