Đurđevački ‘pesek’ domaćin novom turniru prvenstva Hrvatske: Pozivamo sve da se prijave i okušaju s najboljima

Odbojka na pijesku

Vrući đurđevački ‘pesek’, atraktivna odbojka na pijesku ljetna zabava garancija su dobrog provoda na novom turniru prvenstva Hrvatske, koji se igra u Đurđevcu od 23. do 25. kolovoza.

Ovaj grad u sjeveroistočnoj Hrvatskoj nastao je na pješčanim obroncima, a do danas se pijesak zadržao na tom području kao jedinstvena prirodna cjelina. Upravo na toj podlozi zaigrat će najbolji regionalni odbojkaški parovi. Turnir počinje u petak kvalifikacijskim mečevima, a prava poslastica bit će finalni mečevi koji se igraju u nedjelju, u 17 sati žensko te u 18 sati muško finale s izravnim prijenosom na Sportskoj TV.

Za ovaj se turnir mogu prijaviti svi, a nagradni je fond u svakoj konkurenciji 15.000 kuna. Do sad prijavljeni parovi dolaze iz cijele regije, a Savez poziva i sve domaće ekipe da se okušaju s najboljima.

“Sretni smo što se Prvenstvo nastavlja na originalnom đurđevačkom pijesku. Pozivamo sve da se prijave na turnir, jedinstvena je ovo prilika da se okušaju s najboljima iz regije. Za gledatelje smo pak pripremili zabavu uz brojna iznenađenja i poklone. Izvrsna je ovo prilika za dnevni sportski provod posljednjeg vikenda u kolovozu,” istaknula je koordinatorica natjecanja Aida Karlo.

Uz đurđevački pijesak i odbojku, posebna atrakcija za gledatelje bit će i deve koje se uz ostale atraktivne životinje nalaze u pustinjskom ambijentu odmah pored utvrde Stari grad, kulturno povijesne perjanice Đurđevca.

 

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: