Gojun, Vuković i Mandalinić dolaze na rukometnu feštu u Našice: Ako nam nešto ponude, objeručke ćemo to prihvatiti

Hrvoje Horvat

Našice se spremaju za veliki subotnji spektakl i dolazak moćnog berlinskog Füchsea u povijesnom dvoboju četvrtfinala EHF Kupa.

“Nakon dva bolna poraza u domaćem prvenstvu očekujem kako ćemo i u ovom dvoboju imati isti pristup, borbenost i zalaganje, jer je to bilo odlično. Moramo poboljšati realizaciju, malo ubrzati loptu u napadu. Probat ćemo ih pritisnuti koliko god će nam oni to dozvoliti. Nadamo se njihovom umoru zbog obveza koje imaju u Bundesligi i ako nam nešto ponude na terenu da to objeručke uzmemo,” najavio je trener Našičana Hrvoje Horvat.

“Nadam se kako ćemo imati više koncentracije, ‘bacit ćemo se na glavu’ kao i svaku utakmicu. Treba se nadati plasmanu na Final Four, ali ljudi trebaju biti svjesni protiv kakve ekipe igramo. Dat ćemo sve od sebe i probat ćemo proći,” dodao je kapetan Marko Mrđenović.

Za berlinske Lisice nastupaju Jakov Gojun, Drago Vuković i Stipe Mandalinić, dok je Marko Kopljar ozlijeđen.

U četvrtak je Füchse poražen na gostovanju kod Kiela u njemačkom prvenstvu, Duvnjak je u slavlje Zebri ugradio tri pogotka, dok se Gojun i Vuković nisu upisali u listu strijelaca.

Dvoboj Nexe – Füchse na rasporedu je u OŠ Kralja Tomislava od 19 sati. U preostalim susretima sastaju se Saint-Raphael i Granollers te Chambery, kojeg s klupe vodi naš Ivica Obrvan, i Frisch Auf Göppingen.

RUKOMET