HAVK Mladost i Udruga Kamensko pokrenuli lijepu priču

Mladost, Kamensko, Karlo Šutalo (4)

Najuspješniji hrvatski sportski kolektiv i osvajač sedam naslova Lige prvaka, zagrebački vaterpolo klub Mladost zajedno s radnicama iz Udruge Kamensko započeo je jednu novu priču. S promjenom vizualnog identiteta kluba u 2022. godini, intenzivno se radilo i na novim projektima, a kolekcija klupske opreme jedna je od novina koja će se i dalje razvijati u 2023. godini. Prva linija sportske opreme su zimske kape koje su predstavljene i izrađene u kolekciji od 200 komada, i odmah su postale hit među vaterpolistima.

“Prošla je godina bila godina promjena za HAVK Mladost. Paralelno uz proces digitalne transformacije kluba, radimo i na podizanju vlastitog brenda sportske odjeće i opreme. Tako smo započeli suradnju s Udrugom Kamensko te su kreirane prve zimske kape u ograničenoj količini. Mladost limited kape su svojevrsni pilot projekt kluba u nastojanjima da kroz 2023. godinu stvori preduvjete i krene u veću proizvodnju različite sportske odjeće i modnih dodataka što je jedan od strateških ciljeva u 2023. godini,“ istaknuo je izvršni direktor kluba Luka Jakovčev.

Mladost, Kamensko, Karlo Šutalo (6)

Klupska je želja Mladosti pozicionirati se na tržištu s butique sportskim kolekcijama i sustavno širiti proizvodnju na različite segmente. “Ovo je moguće ukoliko imamo kvalitetnog i pouzdanog partnera, a kojeg smo pronašli u Udruzi Kamensko. Iskustvo, predanost i stručnost koje imaju žene Kamensko veliki je poticaj za naš klub jer smo svjedočili kako u kratkom vremenu može nastati odličan proizvod,“ zaključio je Luka Jakovčev.

Mladost, Kamensko, Karlo Šutalo (5)

“Sve strahote, sav užas koji smo prošle mi žene iz bivše tvornice Kamensko ne bi mogle izdržati bez dobrih ljudi, drugačijih i boljih. Puno nam znači suradnja s jednim od najpoznatijih europskih vaterpolo klubova, zagrebačkom Mladosti. Jedini su klub u Hrvatskoj koji nas je primijetio i prepoznao. Dali su nam snagu i ogromnu motivaciju za dalje i zato im od srca – hvala. Velika nam je čast i zadovoljstvo surađivati s njima i sigurne smo da ćemo zajedno napraviti puno lijepih projekata na obostrano zadovoljstvo,“ istaknule su radnice iz Udruge Kamensko.

200 zimskih kapa podijeljeno je svim sportašima HAVK Mladost, a kako je već zaprimljeno dosta vanjskih upita za kupnju kapa, iz kluba mole za strpljenje i poručuju da će u 2023. godini nastojati omogućiti kupovinu sportske opreme s potpisom Mladosti i Udruge Kamensko.

DRUŠTVENE MREŽE