Hrvatska nadigrala Sloveniju: Horvat nezadovoljan obranom

HRS, Jozo Čabraja

Na kraju jednotjednih priprema hrvatska muška seniorska reprezentacija odigrala je prijateljski susret protiv Slovenije u Novigradu/Cittanovi i pobijedila 34:31.

Hrvatski izbornik krenuo je u susret s postavom: Ivan Pešić na vratima, Lovro Mihić i Ivan Čupić na krilima, Leon Šušnja na crti te na vanjskim pozicijama Halil Jaganjac, Domagoj Duvnjak i Ivan Martinović.

U drugom dijelu priliku su dobili Kristijan Pilipović na vratima i David Mandić na lijevom krilu. Osvježenja s klupe, Domagoj Pavlović i Luka Šebetić, bili su raspoloženi za igru, a utakmica je prelomljena desetak minuta prije kraja.

Najveću prednost Hrvatska je imala u završnici, kad je otišla na šest pogodaka viška (33:27), a Slovenija je tek na kraju ‘ušminkala’ poraz.

HRVATSKA: K. Pilipović 4/17, I. Pešić 5/20, M. Mandić 0/1, L. Mihić 2/5, D. Duvnjak 5/6, A. Gadža 0/1, V. Načinović -/-, I. Čupić 4/5, L. Šebetić 1/2, V. Matanović 1/1, D. Mandić 2/2, N. Grahovac -/-, H. Jaganjac 6/10, I. Martinović 7/9, L. Šušnja 4/4, Z. Srna -/-, D. Pavlović 2/3, izbornik: Hrvoje Horvat
 

(Foto: Jozo Čabraja / kolektiff )

RUKOMET