Hrvatska protiv Indije u Domu sportova: Podrška s tribina naš je adut za plasman u Madrid

Madrid reprezentativci

Od ponedjeljka su u prodaji ulaznice za Davis Cup susret Hrvatska – Indija, koji se u Domu sportova igra 6. i 7. ožujka. Rijetka je ovo prilika da publika pozdravi i navija za naše reprezentativce na domaćem terenu koji će po prvi puta igrati pod vodstvom novog izbornika Vedrana Martića.

Pobjednik ovog susreta izborit će odlazak u Madrid u kojem će i ove godine na finalu nastupiti 18 reprezentacija.

Komplet ulaznica za oba dana prodaje se po cijeni od 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.

“Pozivamo sve ljubitelje tenisa koji su u prilici doći u Zagreb u dane kad se igra Davis Cup susret da ne propuste priliku pogledati i navijati za naše reprezentativce. Podrška s tribina naš je adut i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti atmosferu koja će nositi naše dečke, ali i biti vrijedna divljenja za naše goste,” izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Ususret Davis Cup susretu Hrvatska – Indija u subotu 29. veljače bit će održan i Kids’ Day na kojem će navijači imati prilike osvojiti ulaznice.

TENIS