HT e-Liga: Osvoji naslov prvaka s Osijekom, Rijekom, Dinamom ili Hajdukom

HT

Najbolji si FIFA igrač ili igračica u ekipi, ali to ti nije dovoljno? Tvoje su strategije i refleksi za pobjedu na najvišoj razini? Samo je jedan način da saznaš odgovor. Prijavi se i natječi jer Hrvatski Telekom e-Liga je tvoja prilika da se pokažeš i dokažeš pred svima.

Napravi korak dalje u podršci svom omiljenom klubu i predstavljaj ga. Četiri najveća nogometna kluba unutar Hrvatski Telekom Prve lige će sudjelovati u ovom esports natjecanju, a samo jedan od njih će zauzeti svoje mjesto na vrhu.

U virtualnoj areni igrači će predstavljati svoje omiljene klubove u FIFA-21 u Ultimate Team modu.

Dok se nadmeću na travnjacima Hrvatske nogometne lige, četiri kluba je otvorilo novu, digitalnu frontu. Ove godine ćemo gledati GNK Dinamo, NK Osijek, HNK Rijeku i HNK Hajduk Split u borbi za prvi naslov šampiona e-LIGE. Samo jedan klub može biti pobjednik. Prijavi se i preuzmi kontrolu nad svojim omiljenim klubom na putu do pobjede.

Turnir će započeti čak 1024 igrača, a završiti njih 8 najboljih. Između ta dva stadija natjecatelji će odigrati stotine utakmica i u svakoj će ulozi biti visoki. Kako će to izgledati od prvog do zadnjeg dana i najbitnije datume možeš doznati u ovom rasporedu natjecanja.

Glavna nagrada za prvaka je novi PlayStation®5

OI TOKIO
Tagged with: , ,