Ivan Dodig bez finala posljednjeg Grand Slam turnira sezone, Konjuh i Čorić do četvrtfinala u juniorskoj konkurenciji

Dodig Foto Ashley Marshall usopen.org

Dodig Foto Ashley Marshall usopen.orgHrvatski tenisač Ivan Dodig nažalost se nije uspio plasirati u finale US Opena u igri parova te tako ponoviti uspjeh s prethodnog Grand Slam turnira sezone, Wimbledona.

Odličnu Dodigovu seriju, koju je napravio u tandemu s Brazilcem Marcelom Melom zaustavili su drugi nositelji, austrijsko – brazilska kombinacija Alexander Peya i Bruno Soares.

U prvo setu break servisa Dodig i Melo su izgubili u nezgodnom trenutku, pred kraj seta, za 5-7, dok su priču Peya i Soares zaključili sigurnom izvedbom i u drugoj dionici igre, za konačnih 4-6.

Dodigovo finale i polufinale s posljednja dva Grand Slam turnira sezone svakako su odlična najava za Davis Cup susret, kojeg Hrvatska narednog vikenda, od 13. rujna, igra u Umagu protiv Velike Britanije.

No, odlične vijesti stižu i iz juniorske konkurencije US opena u kojoj su druga nositeljica Ana Konjuh i četvrti nositelj Borna Čorić izborili četvrtfinale. Konjuh je bila bolja od domaće igračice Catherine Bellis sa 6-3, 6-3, dok je Čorić također s 2:0 u setovima svladao svog suparnika, Peruanca Jorgea Pantu sa 6-4, 6-2. (Foto: Ashley Marshall usopen.org)

US Open, polufinale, parovi:
Ivan Dodig / Marcelo Melo – Peya / Soares 5-7, 4-6

AKTUALNO TENIS
Tagged with: ,

Ostavi komentar