Izvršni odbor Lokomotive ipak potvrdio Ivkovićev ostanak na klupi i za nastavak sezone

Tomo Ivkovic, Barbaric, Mesaric, press

Tomo Ivkovic, Barbaric, Mesaric, pressNK Lokomotiva kalendarsku godinu zaključila je domaćim porazom od Rijeke, no, medije je uzburkala vijest kako je trener Tomislav Ivković bio spreman zatražiti raskid ugovora u potrazi za novim izazovima, što je bilo prvotno i potvrđeno iz kluba. Međutim, Ivković je nakon dvoboja protiv Rijeke demantirao takvu mogućnost, a njegov ostanak kao čelnika struke u petak je potvrđen i na sjednici Izvršnog odbora.

“Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NK Lokomotive održanoj u povodu završetka godine, zaključeno je da je Izvršni odbor kluba vrlo zadovoljan postignutim rezultatima u protekloj godini, kako u prvenstvu i Kupu, tako i u natjecanjima u Europi.

Također, Izvršni odbor kluba vrlo je zadovoljan što se nastavlja suradnja s trenerom, gospodinom Tomislavom Ivkovićem, čiji ugovor s klubom traje još 18 mjeseci,” navodi se u priopćenju odaslanom iz kluba s Kajzerice.

Lokosi su ove sezone po prvi puta zaigrali u Europi, a kalendarsku godinu i polusezonu u MAXtv Prvoj ligi zaključili su na četvrtoj poziciji. s pet bodova zaostatka za trećim Hajdukom i drugom Rijekom.

U nastavku sezone Ivkovića i njegovu ekipu prvi dvoboj očekuje 8. veljače, kod kuće na Maksimiru protiv Slaven Belupa.

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar