Kapetan Ivan Marcelić ipak ostaje u Mladosti: Bio sam blizu odlaska u Francusku

Marcelić, HAVK Mladost

Kapetan HAVK Mladost Ivan Marcelić ostaje u Zagrebu! Produžio je ugovor sa zagrebačkim klubom HAVK Mladost na još dvije godine. Unatoč primamljivoj ponudi francuskog prvoligaša Noisy-le-Seca, 26-godišnji vratar Mladosti i hrvatske vaterpolske reprezentacije ipak ostaje u svom matičnom klubu i rodnom gradu.

”Klub i ja smo se vrlo brzo dogovorili oko svih uvjeta. Stvarno mogu reći da sam zaista sretan s ovim novim ugovorom koji će me ostaviti u Zagrebu još barem dvije godine. Bio sam blizu odlaska u Francusku i njihova je ponuda bila iznimno dobra ali otići iz matičnog kluba i rodnog grada nije lako. Većina sportaša želi tako igrati, a meni se to omogućuje iz godine u godinu. Nisam htio propustiti tu priliku koje mi je klub omogućio tako da odluka na kraju nije bila teška. Sretan sam, a nadam se i ljudi u klubu,’‘ izjavio je Ivan Marcelić.

Vaterpolisti Mladosti prošlog su se mjeseca vratili treninzima nakon pauze izazvane epidemijom koronavirusa. Prva utakmica Žapce očekuje u srijedu, 24. lipnja kada u Prvenstvu Hrvatske dočekuju splitski POŠK.

”Nadam se da ćemo ubrzo nastaviti gdje smo i stali prije korone, s pobjedama i osvajanjem trofeja te da će se ta momčad koju sada imamo u što većem broju zadržati na okupu. Dokazali smo da smo izvrsna ekipa i da možemo pucati na najviše moguće ciljeve u klupskom vaterpolu,” najavio je nastavak natjecateljske sezone vratar Mladosti i reprezentacije.

Utakmica između Mladosti i POŠK-a igra se na bazenu na Savi. Ulaz za sve navijače je besplatan, uz pridržavanje svih protuepidemijskih mjera i uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i HZJZ-a.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI