Kek: “Hvala Bogu da je serija završila, neke igrače je ona previše opterećivala”; Ivković: “Rijeci želim ulazak u Europsku ligu!”

Tomo Ivković, Foto NK Lokomotiva Zagreb

Tomo Ivković, Foto NK Lokomotiva ZagrebSvakom nizu jednom dođe kraj pa je tako i serija pobjeda Rijeke koja je počela još krajem prošle sezone završila u nedjelju u Kranjčevićevoj ulici porazom od Lokomotive. Sredinom nastavka ostali su bez isključenog Samardžića, domaćinu je dosuđen penal, a za 2:1 pobjedu Lokosa ekipa Matjaža Keka sama si je pospremila loptu u vlastitu mrežu.

“Čestitke Lokomotivi i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. U jednoj kvalitetnoj utakmici nismo došli do svog cilja i hvala bogu što je ova serija pukla da više o njoj ne slušam jer neke očito previše opterećuje umjesto da im da motiv i želju za dalje. Nama preostaje da se što bolje pripremimo za Tiraspol. Neki igrači su dosta istrošeni, ali ono što su neki pokazali nije za razinu Rijeke kakvu bismo željeli ja i svi,” poručio je slovenski stručnjak nakon 16 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima i gubitka bodova u Kranjčevićevoj ulici.

Trener Lokosa Tomo Ivković razumljivo je bio zadovoljan nakon ovog odličnog rezultata: “Znali smo da ne smijemo srljati, jer je Rijeka uz Dinamo najbolja hrvatska ekipa. Mi smo zaključili svoju seriju, drugačiju od one Rijekine, a ekipi s Kantride želim sve najbolje u četvrtak i ulazak u skupine Europske lige!” (Foto: NK Lokomotiva Zagreb)

 

 

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar