Kraj europskog puta za PPD Zagreb

RK Zagreb

Uz dugotrajne razgovore u posljednjih 48 sati s predstavnicima Europske rukometne federacije, te pokušaje pronalaska načina da rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb otputuju na utakmicu osmine finala EHF Lige prvaka u Flensburg, nažalost njemački predstavnici prolaze u daljnju fazu natjecanja bez borbe. EHF-u nije ništa drugo preostalo nego da upiše pobjede rezultatom 10:0 u korist SG Flensburg-Handewitta.

“Previše pozitivnih testova na Covid-19 u proteklom tjednu, samoizolacija te ozljede igrača PPD Zagreba su doveli do ovakvog neželjenog scenarija. Odigravanje dvije utakmice u dva dana sa svega pet potpuno spremnih igrača, uz trojicu rekonvalescenata, jednostavno nije bilo moguće,” poruka je iz PPD Zagreba.

“Ovim putem se zahvaljujemo EHF-u na suradnji i zajedničkim naporima da se spomenute utakmice odigraju.”

A rukometnom klubu PPD Zagreb je sada prioritetan cilj i želja da se svi igrači dobro oporave. Liječnička služba kluba će nastaviti aktivno pratiti stanje kod zaraženih i ozlijeđenih igrača, a svima od srca želimo što prije kvalitetan oporavak i dobro zdravlje,” dodali su iz zagrebačkog kluba.

Zagrebaši su u skupini upisali sve poraze i samo su odlukom EHF-a, zbog aktualne epidemiološke situacije, uopće i dobili priliku sudjelovati u osmini finala.

RUKOMET
Tagged with: