Kranjčar: “Kad nam se vrate reprezentativci bit ćemo samo još bolji”

Kranjčar, Vlak, Foto GNK Dinamo Zagreb

Nakon nekoliko provedenih dana u Sloveniji i napornih treninga Modri su protiv rumunjskog velikana Steaue odigrali i prvu utakmicu. Susret se igrao u visokom ritmu, vidjeli smo debi Jonasa i novog trenera Kranjčara, a zanimljiva utakmica završila je bez golova.

“Logično i očekivano je da u ovoj fazi priprema ne izgledamo onako dobro kao što će to biti slučaj za 14 dana kada igramo u Makedoniji. Ono što je bitno jest da smo, posebno u prvom dijelu, imali kvalitetu i žustrinu koju smo tražili, ali normalno da je zbog umora bilo pogrešaka. Kada nam se vrate reprezentativci bit ćemo samo još bolji i počet ćemo te završne pripreme za pretkolo Lige prvaka,” poručio je Cico nakon utakmice, a prenosi službena klupska stranica.

Dinamo: Ježina (od 63. Šemper) – Stojanović (od 60. Olmo), Sigali (od 60. Musa), Soldo (od 46. Benković), Sosa (od 60. Matel) – Antolić (od 60. Šovšić), Machado (od 60. Jonas) – Soudani (od 52. Radonjić), Pavičić (od 46. Andrijašević), Fernandes (od 60. Gojak) – Henriquez (od 46. Hodžić). (Foto:  GNK Dinamo Zagreb)

NOGOMET