Marin Čilić i hrvatski reprezentativci oduševili mališane na Kids’ Dayu: Veseli što su došli u tako velikom broju

Kids Day (1)

Prohladna subota u srcu Zagreba protekla je u znaku sporta, druženja i novih prijateljstava. Brojni zagrebački mališani okupili su se na Kids’ Dayu i ususret nadolazećem sportskom spektaklu Davis Cup koji nas 6. i 7. ožujka očekuje u zagrebačkom Domu sportova, zaigrali tenis s hrvatskom teniskom reprezentacijom.

“Jako sam sretan što smo se ususret Davis Cupu imali prilike predstaviti građanima, a posebno družiti se s djecom. Veseli me što su došli u tako velikom broju i nadam se da će nas isto tako doći podržati i u našem susretu protiv Indije,” istaknuo je Marin Čilić.

Na Kids’ Dayu sudjelovali su igrači Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić…

Kids Day (4)

Velika teniska imena izazvala su izniman interes građana koji su oduševljeno prilazili i fotografirali se sa svojim idolima. Oni najsretniji na druženju su osvojili ulaznice za teniski spektakl u Zagrebu.

“Druženjem s djecom želimo približiti ovaj sport mladima. Uz zabavu i tjelesnu aktivnost, upravo druženje na Cvjetnom trgu ujedno je i poziv našim građanima na nadolazeći Davis Cup gdje ćemo nadam se u što većem broju bodriti naše igrače,” istaknula je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

Kids Day (3)

Pripreme za Davis Cup u punom su jeku. Ulaznice za susret Hrvatska – Indija koji se u Domu sportova igra 6. i 7. ožujka prodaju se velikom brzinom. Rijetka je ovo prilika da publika pozdravi i navija za naše reprezentativce na domaćem terenu koji će po prvi puta igrati pod vodstvom novog izbornika Vedrana Martića. Pobjednik ovog susreta izborit će odlazak u Madrid u kojem će i ove godine na finalu nastupiti 18 reprezentacija.

Kids Day (2)

“Druženje s djecom uvijek mi predstavlja zadovoljstvo. Nekada sam i ja bio dijete koje je imalo svoje idole. Nadam se da su mališani uživali koliko i mi te se nadam da će nas doći podržati u ovom nadolazećem vrlo bitnom susretu protiv Indije. Sretni smo što ćemo ponovo igrati pred domaćom publikom uz veliku podršku i vjeru u pobjedu,” istaknuo je izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić.

(Foto: HTS, Marin Ćužić)

 

TENIS