Medveščak poražen u posljednjoj provjeri prije početka KHL sezone, u ponedjeljak prodaja ulaznica u suradnji s UNICEF-om

Medvescak Vitjaz

Medvescak VitjazHokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su u posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka spektakularne KHL sezone narednog petka. Na gostovanju u Grazu istoimeni domaćin bio je bolji rezultatom 2:1 i trener Mark French na kraju nije mogao biti previše zadovoljan:

“Nismo funkcionirali kao momčad, ali neki pojedinci su bili dobri. Unatoč ovom porazu mislim da smo spremni za početak KHL-a, a to smo pokazali u prijašnjim utakmicama. Početak sezone neće biti lagan jer ne znamo mnogo o protivnicima, ali učit ćemo u hodu,” prenosi službena stranica kluba.

Jedini pogodak za Medvjede postigao je Luke Walker u drugoj dionici utakmice, a s tribina dvorane u Grazu zagrebački sastav pratilo je i 500-tinjak najvjernijih navijača.

Pripremna utakmica:
Moser Medical Graz 99ers – KHL Medveščak 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

KHL MEDVEŠČAK: Vasiljević, M. Koren, Popović, Martinović, Waugh, Foster, Carle, Thomas, Bjorkstrand, Walker, Glumac, Murray, Cheechoo, Vesce, G. Koren, Murley, Willsie, Jessiman, Montador, Perkovich, Švarny, Kostović.

 


Pripreme za početak nove sezone i dolazak moskovskog CSKA u Zagreb u KHL premijeri Medvjede u punom su jeku. Prve četiri utakmice u Ledenoj dvorani Doma sportova gotovo su rasprodane, no, priliku za kupnju poneke ulaznice navijači će imati i u ponedjeljak.

Medveščak i UNICEF nastavljaju uspješnu suradnju.

Povodom toga Medveščak i UNICEF u ponedjeljak 2. rujna 2013. razveselit će najvjernije navijače zagrebačkih Medvjeda te organizirati prodaju dodatnih dnevnih ulaznica za prve četiri domaće utakmice Medveščaka u KHL prvenstvu u sezoni 2013./2014.

Ulaznice će prodavati hokejaši Medveščaka u ponedjeljak 2. rujna od 18 sati u UNICEF-ovoj trgovini u Ilici 8. Nastavak je ovo već uhodane suradnje pomoću koje su Medveščak i UNICEF prodajom ulaznica za domaće utakmice Medvjeda u UNICEF-ovoj trgovini i u proteklim sezonama prikupljali sredstva za kampanje koje UNICEF provodi u Hrvatskoj.

U prodaji će u ponedjeljak 2. rujna u UNICEF-ovoj trgovini biti 100 dnevnih ulaznica za utakmicu 6. rujna protiv CSKA Moskve te po 50 ulaznica za utakmice koje su na rasporedu 08., 10., i 13. rujna. S obzirom na ograničen broj ulaznica treba napomenuti da neće biti dječjih, odnosno gratis ulaznica kao niti ulaznica za osobe s invaliditetom te da će svaka od 250 ponuđenih ulaznica za prve četiri domaće utakmice u KHL prvenstvu u ovoj humanitarnoj prodaji vrijediti 50 kuna.

Svaka odrasla osoba moći će kupiti najviše 2 ulaznice. Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica donirat će se za provedbu UNICEF-ove kampanje “Zaustavimo nasilje nad djecom” koju u Hrvatskoj predstavljaju hokejaši Medveščaka. Tom se kampanjom nastavljaju zajednički napori u podizanju svijesti o štetnosti nasilja nad djecom te se podržavaju UNICEF-ove programske aktivnosti za smanjivanje nasilja nad djecom u obitelji. (Foto: medvescak.com)

unicef_i_medo

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar