Medveščak u Ledenoj protiv izravnog konkurenta za doigravanje; Shedden: “Bit će tijesno do kraja!”

Medveščak, igrači

Medveščak, igračiMedvjedi će u utorak (19:30) odmjeriti snage s još jednim glavnim konkurentom za doigravanje, Atlantom iz Mitišćija.

Trenutno su od osmog mjesta Zapadne konferencije udaljeni samo šest bodova.

”Igramo malo drukčiji stil koji počinje djelovati, a i vratari, s kojima smo se borili cijelu sezonu, u posljednje su nam vrijeme jako dobri. Cal Heeter nam u svakoj utakmici daje velike šanse da pobijedimo. Konačno smo shvatili kako trebamo raditi da bismo bili uspješni, a u ovome poslu ako se naporno trudiš, bivaš i nagrađen”, rekao je trener Doug Shedden.

“Loša vijest je da nam je ostalo još samo 12 utakmica. Zasigurno će nam trebati još najmanje 27 bodova. Bit će teško, ali nije nemoguće. Svakako ćemo morati spojiti nekoliko pobjeda u nizu. Međutim, tu je raspored utakmica koji je ”protiv” nas jer nam je ostalo dosta gostujućih, teških utakmica protiv odličnih momčadi. Ali ne damo se! Trenutno se ne zamaramo s time gdje igramo, već kako igramo. Sve dok igramo ovako kako igramo, imamo šanse za doigravanje. Rekao bih da imamo 70% šanse da uđemo.”

S Atlantom su već odigrali tri utakmice ove sezone i trenutni je omjer pobjeda 2:1 za Medvjede.

”Ovo nam je iznimno važna utakmica koja se neće nimalo razlikovati od ostalih koje smo odigrali ovih tjedana. Bit će tijesna od prvih do posljednjih minuta. Ne očekujem puno golova, ali očekujem vrlo napetu utakmicu i jednako tako napet rezultat”, zaključio je Shedden i dodao:

”Ulazimo u razdoblje najboljeg i najžešćeg hokeja, u najbolji dio sezone i bez obzira na ishode i rezultate naši će navijači uživati u najboljem hokeju do sada, u jednom velikom i čvrstom natjecanju najboljih za bodove!” (www.medvescak.com)

Ulaznice za utakmicu Medveščak – Atlant mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, na www.ticketshop.hr i u Tisak Media centrima.

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with:

Ostavi komentar