Medveščak u manje od sat vremena rasprodao dvoranu za otvaranje KHL sezone

Medvescak, karte

Medvescak, karteBilo je potrebno manje od 60 minuta da se rasprodaju sve ulaznice za prvu utakmicu KHL Medveščak Zagreb protiv moskovskog CSKA, koja je na rasporedu 6. rujna u Ledenoj dvorani Doma sportova. Najvjerniji navijači Medveščaka pred prodajnim mjestima Eventima diljem regije te ispred Medveščakovog Fan Shopa u Praškoj ulici čekali su i nekoliko sati prije službenog početka prodaje kako bi osigurali svoju ulaznicu za povijesni dolazak Kontinentalne hokejske lige u Zagreb.

Ulaznice za Medveščakove utakmice osim u Zagrebu kupovale su se i u Dubrovniku, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli i Istri, te cijeloj regiji – Sloveniji, Italiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj.

“Velike gužve i redovi za otvaranje prve, povijesne Medveščakove KHL sezone potvrda su da će hokej ponovo puniti dvorane u Zagrebu, a hokej se po drugi put nakon 2009. na velika vrata vratio u Zagreb. Mada ako želimo biti iskreni hokej u protekle četiri sezone nikada nije niti napustio Zagreb”, zadovoljno je komentirao direktor Medveščaka Vladimir Tomičić i dodao: “Podaci o prodaji ulaznica diljem Hrvatske i u Austriji, Italiji, Mađarskoj – potvrda su da će KHL liga i Medveščak u novoj sezoni privlačiti i veliki broj gledatelja iz cijele Hrvatske, ali i iz regije!”

Klub će u tjednu utakmice objaviti hoće li se na prodajnim mjestima naći još ulaznica za prvu KHL utakmicu u Zagreb protiv moskovskog CSKA, što ovisi isključivo o eventualnom dolasku gostujućih navijača. U prodaji su ulaznice za ostale tri utakmice prvog ciklusa, 8. rujna protiv Dinama iz Rige, utakmicu 10. rujna protiv Lev Praga i za utakmicu 13. rujna protiv Slovana iz Bratislave.

Nakon četiri domaće utakmice zagrebački Medvjedi će put Rusije gdje ih čekaju prva gostovanja u KHL prvenstvu.

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar